Qui sóc, què faig i què podem fer junts

Sóc Ares Baldoví Borràs, dissenyadora gràfica des de fa més de 20 anys. Sigui gran, petita o mitjana, crec en l’autèntic motor de les marques: les persones que hi ha darrera.

Propera, empàtica, compromesa, ressolutiva i directa, el meu objectiu és trobar sempre el millor resultat, un disseny funcional i coherent que et permeti augmentar el valor percebut del teu producte per aconseguir millors vendes.

En acabar els meus estudis a Elisava, em van dir Ares acaba d’entrar un fax que busquen un junior, t’interessa?. I tant! vaig dir. Així va començar el meu camí com a professional del branding i packaging. El primer embalatge que vaig tocar van ser les plastilines Jovi amb què tant havia jugat de petita…

En aquests anys he passat per diferents agències reconegudes de Barcelona, he après al costat de grans professionals, i n’he format també uns quants. Molts d’ells segueixen prop meu com a amics i/o col·legues.

Sóc curiosa de mena, m’agrada saber el perquè de les coses, per això el meu perfil és molt integral. Gaudeixo recorrent el súper o la botigueta de producte gastro buscant packs inspiradors. Si el producte m’agrada, gaudeixo per partida doble, perquè el món de l’alimentació m’apassiona des de totes les seves vessants.

En fi, escolta, que si tens un projecte i t’interessa, fem un cafè i en parlem, què hi dius?

Tens un projecte i vols que en parlem?

Aquestes són algunes de les marques per les que he treballat al llarg d’aquests 20 anys d’experiència.