CANRIBS BRASERIA – FORMENTERA – ILLES BALEARS

Retolació exterior i interior del restaurant

Un cop hem creat  la nova marca per al restaurant, l’adaptem i apliquem als espais de l’establiment. A l’exterior, un totem de fusta tropical de 2 m d’alt amb el logo il·luminat des de l’interior, visible nit i dia des de múltiples punts de vista, gràcies a l’excel·lent ubicació al poble del Pilar de Mola a Formentera. El disseny de la imatge exterior es completa amb detalls en vinil i el suport exterior de benvinguda amb el menú.

A l’interior trobareu un vinil de terra al centre de la sala, i una representació en fusta del logo a la paret de pedra davant la barra principal. A la planta baixa, una gran fotografia del Far de la Mola, amb el símbol CanRibs destacat amb llums led, com a decorat perfecte per al teu record de l’illa, descobreix-lo en la teva propera visita a Formentera.

Totes les peces les dissenyem i produïm en col·laboració amb artesans i proveïdors locals per tal d’assegurar la viabilitat i qualitat de cada peça abans d’entregar-la al client. Conèixer tots els detalls del projecte (producció inclosa) ens garanteix poder reaccionar amb agilitat a qualsevol imprevist que pugui sorgir.

#disseny #totem #fusteria #vinil #imatge #il·luminació

Tens un projecte i vols que en parlem?